Koffietafels kasteel

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie om een koffietafel te organiseren na een overlijden? Dan is Kasteel Boterlaerhof wellicht de perfecte plek voor u. Dit prachtige kasteel is gelegen in het groene hart van Deurne en biedt een serene en rustige omgeving voor het afscheid nemen van uw dierbare.

Het organiseren van een koffietafel in Kasteel Boterlaerhof is een mooie manier om het leven van uw dierbare te vieren en herinneringen te delen met vrienden en familie. Het kasteel beschikt over verschillende sfeervolle zalen die geschikt zijn voor kleine en grote groepen. Ook is er een prachtige tuin waar u bij mooi weer kunt genieten van de omgeving.

De catering wordt verzorgd door een ervaren team van professionals die u graag van dienst zijn. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen, variƫrend van een eenvoudige koffietafel tot een uitgebreide lunch of high tea. Het is ook mogelijk om speciale dieetwensen door te geven, zodat iedereen kan genieten van een passende maaltijd.

Kasteel Boterlaerhof is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Bovendien is het kasteel omringd door prachtige tuinen en parken, waardoor het een serene en rustige plek is om afscheid te nemen van uw dierbare.

Kortom, als u op zoek bent naar een bijzondere en sfeervolle locatie om een koffietafel te organiseren na een overlijden, dan is Kasteel Boterlaerhof zeker een aanrader. Neem gerust contact op met het kasteel om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen door te geven.