Kinderfeestje quadrijden + Gellyball

Zalig quadrijden en nadien een heus nerfbattle op je verjaardag? Dit feestje is dé max !

Als je voor deze formule kiest, dan wordt jouw feestje sowieso een succes.
Een medewerker legt jou en je vrienden alles uit over hoe je veilig op een quad kunt rijden, en daarna is het tijd voor het echte werk. Alle remmen los en rijden met de quad! Cool, toch?


De adrenalinekick van het quadrijden is nog niet uitgewerkt, wanneer de volgende activiteit al klaarstaat: een spannende Gellyball-battle.
De nieuwste hype binnen de paintballwereld is nu ook te doen in Kasteel Boterlaerhof. Gellyball is de allernieuwste ontwikkeling in actiespellen.

Ready? Set… Go! De allernieuwste vorm van ‘schietspelletjes’ is daar! Doet paintball teveel pijn, vind je Nerfbattles te saai of heb je al te vaak Lazertag gespeeld? Dan is GellyBall het ‘schietspel’ voor jou!

GellyBall is een vorm van paintball, maar dan met hele zachte balletjes die gevuld zijn met water i.p.v. met verf. Het laat dus geen sporen na. Daarnaast is GellyBall zo leuk en veilig, dat het al gebruikt kan worden voor kinderfeestjes vanaf 5 jaar. Maar, zeker ook voor de iets oudere kapoenen vormt GellyBall de basis voor een supertof verjaardagsfeestje.

Samen met je vrienden bouw je een eigen hindernissenveld en neem je het tegen elkaar op. Met je GellyBallgun in de hand en 750 GellyBalls trek je ten strijde. Wie als laatste overblijft, zonder geraakt te worden, wint!
Afsluiten doen we natuurlijk met een echt feestmaal: frietjes met een curryworst, kipnuggets of een kaaskroket. Mmmm...!

Duur: 3u.
Prijs: € 30 / p.p. (min. 8 betalende dlns)
Extra begeleiding: Voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. Maximum 2 begeleiders per feestje. De begeleiders zorgen samen met de animator voor een vlot verloop van de activiteiten.   
Mogelijke tijdstippen: op zaterdag en/of zondag

Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 8 - 14 jaar. Geen verjaardag? Dan kan je dit thema ook als een gewoon kinderfeest boeken!
De persoon die de reservatie maakt, blijft de contactpersoon voor het hele gebeuren, ook voor de betaling. Op de dag van het feestje, mogen de kinderen echter ook begeleid worden door andere personen dan de contactpersoon (bijv. door de ouders).

Staat deze formule op jouw lijf geschreven en wil je je vriendjes en vriendinnetjes verrassen met dit onwijs originele verjaardagsfeest? Boek dan snel deze formule voor jouw verjaardag.