Trouwfeest of jubileum

Geniet op de mooiste dag van je leven met vrienden

Bent u op zoek naar een unieke locatie om uw trouwfeest of jubileum te vieren? Dan stellen wij u graag voor aan Kasteel Boterlaerhof! Dit prachtige kasteel is gelegen in het hart van Antwerpen en biedt zowel grote als kleine zalen, zowel in het kasteel zelf als in het koetshuis.

Of u nu kiest voor een intiem diner met een select gezelschap of een groots feest met al uw vrienden en familie, Kasteel Boterlaerhof heeft alles in huis om uw feest tot in de puntjes te verzorgen. De authentieke sfeer van het kasteel zorgt voor een bijzondere en romantische setting, terwijl de moderne faciliteiten zorgen voor het nodige comfort.

Het kasteel beschikt over verschillende zalen die u naar wens kunt combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw ceremonie houden tussen de prachtige bomen en daarna uw gasten uitnodigen voor een receptie in de tuin. Voor het diner kunt u terecht in de sfeervolle zaal van het koetshuis, terwijl de dansvloer en bar zich bevinden in de moderne uitbouw aan het kasteel zelf.

Kasteel Boterlaerhof biedt ook verschillende arrangementen aan die volledig kunnen worden afgestemd op uw wensen en budget. Van een luxe diner tot een uitgebreide feestavond met DJ, alles is mogelijk. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het organiseren van uw perfecte feest.

Dus waar wacht u nog op?
Neem contact met ons op en ontdek wat Kasteel Boterlaerhof te bieden heeft voor uw trouwfeest of jubileum. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons prachtige kasteel!

VRAAG HIERONDER VANDAAG NOG UW OFFERTE AAN !