Communiefeesten / Lentefeesten

Geniet op de mooiste dag van het jaar

HIP HIP HOERA!
Je doet dit jaar of volgend jaar je communie- of lentefeest, en je zoekt net dat ietsje meer ? Dan moet je zeker bij Kasteel Boterlaerhof zijn.

We werken een volledig programma op maat uit en gaan samen met jullie op zoek naar het perfecte communiefeest. Dit kan gaan van een receptie met hapjes (warm en koud), een frietkraam, een koud buffet of warm buffet, dessertenbuffet of een bbq voor iedereen. Alles is mogelijk om te organiseren in één van de feestzalen.

Wat het ook uniek maakt bij Kasteel Boterlaerhof, is dat we ook voor de kinderen superleuke animaties kunnen voorzien, zodat zij ook af en toe eens kunnen ontsnappen aan het feestgedruis. Samen met een animator kunnen ze gaan quadrijden, gellyball spelen, lazershooting doen, of zich gewoon uitleven op het springkasteel.

Interesse ? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en omschrijf goed wat je juist zoekt, welke datum, voor hoeveel volwassenen en kinderen het zou zijn.
We nemen dan asap contact op met u om terplaatse even af te spreken, en samen de mogelijkheden door te nemen voor het feest van uw kind(eren).

VRAAG HIERONDER VANDAAG NOG UW OFFERTE AAN !