Openluchtklassen / stadsklassen

Ben je op zoek naar de ideale locatie om met jouw school op meerdaagse uitstap te gaan? Dan ben je bij kasteel Boterlaerhof aan het juiste adres!

Er zijn heel wat verschillende thema's mogelijk waarbij er heel wat activiteiten worden georganiseerd, zowel op het domein als op locatie.

Het programma is uiteraard bespreekbaar en wij zijn flexibel om zaken aan te passen naar uw wensen. Indien u zelf een programma wil samenstellen is dat uiteraard ook in orde. U vindt verder op onze website een heel aantal (gratis) activiteiten die je kan organiseren in de buurt van het domein.

In de professionele keuken, uitgerust met de allernieuwste snufjes, worden de maaltijden voor de groep klaargemaakt. Uiteraard houden wij rekening met allergieën, vegetarische keuken, halal ...

Tot slot is het domein omringd door een erg groot privaat speeldomein. Tussen het kasteel en het koetshuis, wat zich uitstrekt voor het kasteel, ligt een grote speelweide.
Daarnaast is er ook een privaat bos, waar kinderen en jongeren zich veilig kunnen uitleven in een erg groene omgeving. Het bos kan en mag gebruikt worden om in te spelen, met respect voor de natuur, maar met enorm veel uitdagingen.

Prijzen voor openluchtklassen 2020 / 2021 in vol pension (met min bezetting van 30p):

- 3 dagen / 2 nachten : € 80/pp
- 4 dagen / 3 nachten: € 110/pp
- 5 dagen / 4 nachten: € 140/pp

Kennismakingsaanbod openluchtklassen :

Is dit het eerste jaar dat je bij ons op openluchtklassen komt, dan kunnen we op een verblijf een eenmalige korting geven van € 10/pp op bovenvermelde prijzen. dit geldt voor alle boekingen gedaan voor 1 april 2020

  •     Er zijn geen bijkomende kosten
  •     Lakenpakket kan in optie genomen worden: € 8 per pakket
  •     1 begeleider gratis per 15 betalende leerlingen
       
        Het is mogelijk extra activiteiten toe te voegen. Bekijk de website voor extra activiteiten.